Cash Verkoop

Ongetwijfeld zijn niet al uw bezoekers internet-fanaten.  Daarom kan u ook offline ticketten verkopen via ons systeem.  Hoe u dit organiseert is aan u.  Het systeem zal sowieso digitale tickets maken.  Je kan dan zelf kiezen of u uw eigen gedrukte tickets overhandigt of als u de digitale tickets afprint. 

Aangezien hier geen online verkoop aangebonden is, zijn er aan deze verkoopmethode geen transactiekosten gebonden.

Betaling

Hoe krijgt u nu uw geld
Op het einde van elke maand zal het geld worden doorgestort naar uw rekening.  Alle kosten zijn dan reeds afgehouden.
U kan ook steeds de kosten en afrekeningen online volgen.

Elke uitbetaling gaat gepaard met een factuur van de kosten.

Annulaties & Wijzigingen

Het zal ongetwijfeld wel eens voorvallen dat iemand zich heeft vergist.  Men kan niet komen, of men heeft zich van datum vergist.  Soms nog vervelender, men wil op een andere plaats zitten, liefst naar persoon X of Y.
Het is mogelijk als organisator om ticketten te annuleren en zitjes te verplaatsen.  Terugbetalingen organiseert u zelf.

 

Ticket controle

Op de avond van uw voorstelling neemt u een uitgeprint rapport mee van alle verkochte tickets.  Er zijn altijd wel bezoekers die hun ticketten zijn vergeten, of er is verwarring over de datum.  Op alle digitale ticketten staan netjes alle gegevens.  De naam van de koper, zitplaats, datum, tijdstip, ...  
Er is ook een barcode op het ticket.  Deze kan u optioneel gebruiken als meer geavanceerde controle.

Zitplaats keuze

Ons systeem is op dat vlak zeer intelligent.  Elk zitje heeft zijn stoelnummer, dat is een nummer of code dat u zelf vastlegt. 
Tijdens de verkoop zal het systeem zelf proberen de beste plaatsen voor te stellen.  Maar de koper kan zijn zitjes ook verplaatsen.  Dit is heel gelijkaardig als een zitje kiezen bij de Kinepolis.  We kiezen ook samen een maximum aantal tickets dat men in één keer kan kopen.

Performantie & Support

Dit systeem is gemaakt voor amateur gezelschappen met een normaal verkoopsgedrag.  Maw : Tomorrowland toestanden zijn bij ons niet gecovered en dergelijk verkoopsgedrag zal ongetwijfeld een server overload tot gevolg hebben.  Bent u dus een professioneel gezelschap of weet u dat uw verkoopsgedrag hectisch is, dan raden wij u aan onze concullega Ticketwinkel te overwegen, een performanter en nog steeds betaalbaar alternatief.

Nog vragen ?

Misschien heeft u nog vragen ?
Geen probleem, vragen staat vrij.  Stuur ons een berichtje, en we zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Klik hier voor onze contactgegevens.

Contacteer ons